TFM warmtecabine

In de warmtecabine oefent u in een comfortabele, doorzichtige, ± 37C verwarmde cabine. De bewegingen worden voornamelijk liggend uitgevoerd, zodat de rug en gewrichten ontlast worden.

De warmte stimuleert het bewegen en voorkomt spierpijn tegelijk. Doordat u gebruik maakt van weerstanden, beweegt u intensief en slankt u effectief af op de gewenste plaatsen.

Het hoofd houdt u koel, omdat deze buiten de cabine ligt. Door de combinatie van warmte en spieractiviteit, vindt er een actievere aanmaak van glucose uit glycogeen plaats. Want er is immers meer “brandstof” nodig voor dit verhoogde energieverbruik. wanneer de snelste energieleverancier, glucose niet meer voldoende voorhanden is, dan worden de vetten ingezet en voor dit doel gebruikt.

Na uitvoering van de bewegingssessie, gaat de calorieverbranding nog een poos door. Dit is het zogenaamde “after burn” effect, de periode van verhoogde stofwisseling in rust.

De resultaten:

  • Snel (al na 10 keer!) resultaat en effectief plaatselijk of algeheel afslanken door enorm energieverbruik;
  • Sterke verbetering van stofwisseling, afweersysteem en doorbloeding van lichaam en huid;
  • Vlotte vermindering van cellulitis;
  • Een aanzienlijke verbetering van de conditie;
  • Activering van de lymfestroom door grote spieractiviteit. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd, met positieve effecten op b.v. vermoeidheid, stress, hoofdpijn en slaapstoornissen;
  • Verlichting van veel reumatische- en gewrichtsklachten (bewegen in warmte!)

    De TFM warmtecabine: Bewegen in warmte!